sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

                                             Espania!!


Tulin tänne siis työssäoppimaan en lomalle! Kun kuulin että Keiti hakee paikkaa Espaniasta, aloin miettimään että olisi kivaa ja erilaista itsekkin tulla espaniaan työssäoppimaan. En kuitenkaan missään vaiheessa kuvitellut että se oikeasti tapahtuu koska olen niin ujo. Puhuin Keitin kansssa asiasta paljon ja hän menikin tapaamaan kasvotuste henkilöä joka hänet palkkasi ja kysyi siinä samassa ^mun puolesta^ että olisko paikkaa siellä samassa kahdelle. Kuitenkin vastaus oli ei mutta sain heiltä Norriksen yhteystiedot ja laitoin viestiä, Muutama päivä kului ja sieltä vastattiin että kyllä he minut sinne  ottaa. Siinä vaiheessa alkoi pikku paniikki iskeä kun tajusin että täähän alkaakin olemaan aika totta. täytin siis koululle hakemuksen matkarahaa varten ja siinä kesti todella kauan että päätös tuli. Siksi myös lentojen  ja asunnon etsiminen oli vaikeaa ennen sitä koska ei olisi ollut varaa mennä ilman sitä avustus rahaa. Joten  asioilla tuli kiire! Löysin asuin paikan pariskunnan luota Los Pacosista joka on vain 900mpäässä Norrksesta.Vaikka iso osa täällä olosta tuntuukin lomailulta.
 
Menin työssäoppimaan Hius ja kauneus Norrikseen, Ajattelin että tulee vaikeaa saada asiakkaita ja että se vaatisi paljon mainosta, mutta ekasta päivästä lähtien minulle sanottiin että ihan ilman mainostamista asiakkaita kyllä riittää, listat on lähes joka päivä ihan täynnä! Liikkeessä on 2parturi-kampaajaa Sari ja Iida. hieroja, kosmetologi ja 3 kosmetologi opiskeliaa.
Liikkeesä käy pää sääntöisesti suomenkielisiä asiakkaita mutta myös muutamia englantilaisia ja espanialaisia. Liikkeessä on 2 huonetta hierojalle ja kosmetologeille ja 3 tuolia  kampaajille, joista 1 on aina opiskelioita varten. 
tässä pari kuvaa väritöistä (:


tämän tukan alkutilanne oli 10\11 vaalea luonnon kihara pitkä tukka









.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti